V pondelok, 28.marca, sa projekt MINIBASKETSHOW predstaví po prvýkrát v Handlovej. V spolupráci s mládežníckym klubom ŠBK Handlová pripravujeme opäť jedno z nezabudnuteľných podujatí.

V športovej hale v Handlovej privítame 8 družstiev ročníkov 2013 a mladších. Na detičky čaká opäť kopec zaujímavých zápasov, hravou formou, bez striktného dodržiavanie pravidiel. V prvom rade ide o zábavu a radosť z basketbalu. Samozrejme je to aj motivačná forma pre deti, ktoré sa ešte stále nevedia rozhodnúť, či si vybrať tento náš krásny šport. Do regionálneho kola v Handlovej sú zapojené kluby ŠBK Handlová, Junior Levice, MBA Prievidza, Bánovský basketbalový klub.

Podobne ako v prvom kole, je štruktúra zápasu daná.  Tvorí ju päť 3 minútových zápasov v počet 3 na 3. Snahou menšieho počtu je, aby sa všetky deti stretli čo najviac s loptou, aby boli stále aktívne pri pýtaní si lopty, aby jednoducho nestáli zašité takpovediac v kúte. Dôležitou súčasťou sú samozrejme tímové súťaže v prihrávkach, driblingu, dvojtaktoch a agility.

Do veľkého celoslovenského finále postupuje víťaz z každého regionálneho kola. Pre všetkých účastníkov regionálnych kôl sú pripravené tématické tričká, pitný režim od nášho partnera Budiš a sladké prekvapenie od spoločnosti MIXIT.

Celé podujatie budet emať možnosť sledovať prostredníctvom live streamu tu: (2) MINIBASKETSHOW – HANDLOVÁ /28.MAREC/ – YouTube.

Vidíme sa v športovej hale v Handlovej, v pondelok, 28.marca od 8:00.