Do začiatku majstrovstiev Európy hráčov do 18 rokov zostáva doslova pár hodín. Šampionát sa začne v sobotu o 13:30 hod. úvodnými zápasmi, v ktorých sa stretnú Ukrajina s Talianskom a Fínsko s Litvou. Mladí Slováci nastúpia na všetky svoje stretnutia večer o 18:00 hod. Fanúšikovia si môžu kúpiť celodenné vstupenky  priamo v pokladniciach.

Majstrovstvá Európy hráčov do 18 rokov budú v Bratislave a Piešťanoch v termíne od 29. júla do 6. augusta. Mladí Slováci sa predstavia v bratislavskej D-skupine, ich súpermi budú postupne Lotyšsko (29. júla), Bosna a Hercegovina (30. júla) a Francúzsko (1. augusta). Organizátori pripravili pre návštevníkov a fanúšikov celodenné vstupenky. Kúpiť sa budú dať vždy priamo v pokladnici haly pred zápasmi. Šéf organizačného výboru Martin Struhár zverejnil aj informácie ohľadne vstupeniek. „Deti a mládež do 15 rokov majú vstup zdarma, pre ostatných sú pripravené jednodňové lístky v cene 5 eur,“ uviedol Struhár.

V úspech podujatia je presvedčený aj šéf SBA Pavel Bagin. „Bratislava a Piešťany budú po prvý raz hostiť európsku špičku v tejto vekovej kategórii, z čoho sa tešíme. Verím, že nielen hráči, ale aj skauti, fanúšikovia a hostia sa budú u nás cítiť naozaj dobre. Všetko je pripravené na to, aby sa začali prvé súboje,“ uviedol Bagin.

 

Program zápasov SR 18 na ME v Bratislave a Piešťanoch:

29.07.2017     SLOVENSKO – Lotyšsko (HANT aréna, Bratislava, 18:00)

30.07.2017     SLOVENSKO – Bosna a Hercegovina Francúzsko (HANT aréna, Bratislava, 18:00)

01.08.2017     SLOVENSKO – Francúzsko (HANT aréna, Bratislava, 18:00)